by Brainwave

Op dinsdag 22 november zullen we op excursie gaan naar het Brain Center Rudolf Magnus! Het Brain Center Rudolf Magnus is het onderzoeksorgaan van het UMC Utrecht Hersencentrum en levert hoogstaand klinisch en experimenteel hersenonderzoek. Tijdens deze middag zal dr. Matthijs Raemaekers van alles vertellen over (f)MRI onderzoek en een demonstratie geven met behulp van de 7T scanner. Hiernaast zal dr. Bas Neggers uitleg geven over TMS en een demonstratie geven in het TMS lab. Deze excursie is een uitstekende kans om te zien wat voor onderzoek er allemaal wordt uitgevoerd in het Brain Center Rudolf Magnus.

Ben je lid van Brainwave en zou je graag mee willen op deze excursie?

Schrijf je nu in voor de excursie naar het Brain Center Rudolf Magnus via de link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSchrulm6932mZw10afge9YmJnfbyn6NP0bwFS9JqRTCuWpspQ/viewform

 

Datum: 22 november 2016
Tijd: 16.30u – 17.30u
Plaats: Stratenum gebouw, Uithof
Kosten: €5,-

N.B. ben je student van de master Neuropsychologie en wil je deze excursie volgen voor de cursus Academic Professional? Schrijf je dan in via de inschrijflink op blackboard, let wel op dat je aan de voorwaarden voldoet!



Leave A Comment