Het Bestuur

Het 10e
bestuur

IMG_0876

Hannah van Rhoon

IMG_0867

Veronique Stokkers

IMG_0827

Eline Jansen

IMG_0853

Suzan van Mensvoort

IMG_0840

Solenn Walstra

Het 10e bestuur van Brainwave bestaat uit:

 

Hannah van Rhoon –  Voorzitter

Veronique Stokkers – Secretaris

Eline Jansen – Penningmeester

Suzan van Mensvoort – Vice-voorzitter

Solenn Walstra – Commissaris PR

 

Dit jaar willen wij ons naast de organisatie van activiteiten richten op het doorzetten van de carrièregerichtheid van Brainwave. Om dit te bereiken organiseren wij dit jaar drie praktijkgerichte excursies. Deze zullen ieder gericht zijn op een ander aspect van de neurowetenschappen; klinische neuropsychologie, toegepaste cognitieve psychologie en neurowetenschappelijk onderzoek. Met deze excursies hopen we een beeld te schetsen van de mogelijkheden in de praktijk na een neurowetenschappelijke studie. Tevens zullen we ons samen met het bestuur van Alcmaeon richten op het uitbreiden van de carrière bank. Zo kunnen onze leden ervaring opdoen in het werkveld. 

Verder zullen wij ons focussen op het balanceren van de verschillende doelgroepen van Brainwave. Wij vinden het belangrijk dat er zowel activiteiten voor een breder publiek als voor een specialistischer publiek plaatsvinden. Hier gaan wij ons dan ook voor inzetten dit jaar. 

Wij hebben ontzettend veel zin om ons voor jullie in te zetten dit jaar, hopelijk zien we jullie bij een van onze activiteiten!

Liefs,

Het 10e bestuur van Brainwave