Word gratis lid

Word gratis lid van Brainwave!

Lid zijn bij Brainwave betekent korting op lezingen en symposia, exclusieve toegang tot excursies en de hersensnijzaal, en een hoop nieuwe kennis over allerlei neuro-gerelateerde onderwerpen!

In het formulier hiernaast vragen we je om een aantal velden in te vullen die betrekking hebben op een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen om lid te mogen worden van USNW Brainwave. Deze voorwaarden houden in dat je ofwel student Psychologie bent aan de Universiteit Utrecht* ofwel minimaal twee neuropsychologisch-gerelateerde vakken hebt gevolgd aan de faculteit Sociale Wetenschappen.

Wanneer je Psychologie student bent aan de Universiteit Utrecht* kun je bij de velden cursus 1 en cursus 2 ‘ik ben Psychologie student aan de Universiteit Utrecht’ invullen. Wanneer dit niet het geval is vragen we je twee neuropsychologisch-gerelateerde vakken te selecteren die je gevolgd hebt.

* Psychologie student aan de Universiteit Utrecht houdt in dat je óf de bachelor Psychologie, óf een van de volgende masters volgt: Neuropsychologie, Toegepaste Cognitieve Psychologie of Neuroscience and Cognition

Inschrijven

Wanneer je deze velden hebt ingevuld krijg je een bevestigingsmail gestuurd waarin je op de link zult moeten klikken om lid te worden. Krijg je deze mail niet? Check specifiek je spam-folder van je Universiteits-mailadres. Dan nog niet? Stuur ons een bericht op brainwave@uu.nl of via Facebook