by Brainwave

In December 2022 zijn we bijvoorbeeld op excursie geweest naar het Centre for Human drug research (CHDR).Met een aantal van onze leden gingen we op pad naar Leiden. Jeroen van Smeden had de excursie voor ons georganiseerd. De middag begon met een interessante lezing van hem, waarin hij vertelde over wat het CHDR precies inhoudt. Hij vertelde over de first in-human klinische studies, hoe alles in zijn werking gaat bij het CHDR en wat hierbij komt kijken.

Vervolgens kregen we een tour door het gebouw heen. We kregen de volledige rondleiding met een hoop aanvullende informatie. We mochten zelfs een aantal testen uitproberen, zoals te zien is op de foto. Ook werd de neurocart gedemonstreerd en kregen we meer inzicht in trial-design. Als afsluiting hebben we nog geluisterd naar een interessante lezing over klinisch onderzoek in de praktijk en werd er verteld over biomarkers in de neuroscience.

Onze leden gaven deze excursie een 8,2 als gemiddelde cijfer. Ze gaven aan dat ze het fijn vonden dat Jeroen van Smeden met zo veel enthousiasme vertelde en hebben we veel verdiepende informatie gekregen. Ook vonden ze het een erg leuke plek om heen voor een excursie. Wij willen Jeroen van Smeden nog hartelijk bedanken voor het organiseren van deze excursie voor ons!Leave A Comment