by Brainwave

SCHRIJF JE HIER OPNIEUW IN ALS BRAINWAVE-LID:
http://eepurl.com/bGfMRP

De volgende leuke activiteit staat alweer voor de deur. Dit keer gaan we een bezoek brengen aan het Rudolf Magnus Brain Center. Dit onderzoekscentrum van het UMC specialiseert zich in hersenonderzoek en maakt hierbij gebruik van de nieuwste technologie. Op het programma staan een rondleiding, uitleg en demonstratie over de 7T MRI scanner door dr. Matthijs Raemakers en over de TMS techniek door dr. Bas Neggers.

Datum: 11 januari
Tijd: van 11:15 tot 12:30 uur
Locatie: Rudolf Magnus Brain Center UMC Utrecht
Kosten: €5

Let op! Er zijn een beperkt aantal plekken voor deze excursie. Via de mail hebben alle leden een bericht ontvangen dat zij zich opnieuw moeten inschrijven in ons ledenbestand. Lees deze mail goed en schrijf je dan opnieuw in door de link te volgen of via de knop op onze Facebook pagina, let hierbij op dat de bevestigingsmail in je spamfolder terecht zal komen! Als je dit hebt gedaan zul je aanstaande woensdag een link ontvangen via welke je je kunt inschrijven voor deze excursie. De link zal ENKEL via de mail naar de opnieuw aangemelde leden verstuurd worden en dus niet via Facebook beschikbaar worden gesteld zoals hiervoor.

Alleen masterstudenten Neuropsychologie die nog niet eerder een activiteit vergoed hebben gekregen via de cursus Academic Professional kunnen zich aanmelden via Blackboard. Alle andere studenten moeten zich aanmelden via de link die zij zullen krijgen en betalen €5. We zullen verzamelen om 11:15u op de eerste verdieping van het Stratenumgebouw. Zorg dat je er op tijd bent!

Het belooft een interessante excursie te worden. Hopelijk tot dan!Related Post

Leave A Comment