by Brainwave

Lieve leden,

We hebben net als vorig jaar een nieuwe excursiereeks voor jullie in de aanbieding. Deze excursiereeks biedt inzicht in verschillende carrièremogelijkheden na de studie neurowetenschappen. Hiervoor zullen we ons eerst naar een onderzoekscentrum begeven, vervolgens een klinische setting gaan bekijken en als laatste zullen we een meer praktische carrièremogelijkheid bezoeken.

Op 20 november zal de eerste excursie uit deze serie van drie plaatsvinden! De excursie zal ditmaal in het Rudolf Magnus Brain Centrum plaatsvinden. Hier zullen we een fMRI onderzoek van 30-40 minuten bijwonen. Er zal ook informatie worden gegeven over de scan zelf en het onderzoek dat gedaan wordt.

Het is een kleine excursie, waardoor er slechts 12 plekken beschikbaar zijn. De inschrijflink gaat 6 november online om 13:00. De kosten van dit evenement zijn €3 voor deelnemers van academic professional en gratis voor de leden! We zullen loten onder degenen die zich in het eerste uur na het online gaan van de inschrijflink hebben ingeschreven.
Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als wij!
Liefs,

Bestuur 9 van Brainwave.Leave A Comment