by Brainwave

Brainwave lanceert een primeur! Voor ons grootste evenement van het jaar gaan we dit jaar een commissie aanstellen. Brainwave organiseert elk jaar een symposium over uiteenlopende onderwerpen zoals ‘Het criminele brein’ en ‘Psychedelica en drugs’ en dit jaar willen we jullie (onze leden) graag betrekken bij de organisatie van dit evenement, zodat we het nog grootser kunnen aanpakken. De commissie zal bestaan uit 3 personen; een voorzitter, een secretaris en een penningmeester/acquisitie. De commissie zal (mede)verantwoordelijk zijn voor het bedenken van het thema van het symposium, het benaderen van de sprekers en de promotie van het evenement. Het symposium zal in mei plaats vinden, het is dus handig als je rond deze tijd vaak beschikbaar bent.

Lijkt het jou leuk om te helpen met de organisatie van het grootste evenement van Brainwave? Stuur dan een mailtje met je motivatie en je voorkeursfunctie voor 1 december naar brainwave.fsw@uu.nl.  

Heb je nog vragen over de verschillende taken van de commissie en wat het precies inhoudt? Stuur dan ook een mailtje!Leave A Comment