by Brainwave

Wij zijn heel blij te mogen aankondigen dat er op 19 april een hele interessante Brainwave-lezing zal plaatsvinden verzorgd door niemand minder dan prof. dr. René Kahn. Prof. dr. Kahn is sinds 1993 hoogleraar klinische en biologische psychiatrie aan de Universiteit Utrecht en het hoofd van de afdeling Psychiatrie in het UMC Utrecht. Daarvoor heeft hij 8 jaar als psychiater en wetenschappelijk onderzoeker in New York gewerkt waar hij onderzoek deed naar de biologische achtergronden van angststoornissen en schizofrenie.

Ook staat prof. dr. Kahn op de lijst van meest invloedrijke wetenschappers van 2015:
(http://www.umcutrecht.nl/nl/Ziekenhuis/Afdelingen/Hersencentrum/Actueel/Nieuws-2016/Rene-Kahn-op-lijst-meest-invloedrijke-wetenschappe)

Naast zijn vele wetenschappelijke prestaties is prof. dr. Kahn ook bij het algemene publiek bekend door de vele boeken die hij heeft geschreven om de psychiatrie als vakgebied en psychiatrische stoornissen meer inzichtelijk en toegankelijk te maken. Hij is bovendien te gast geweest bij verschillende TV-programma’s waaronder Pauw en Witteman. Op 19 april zal deze toonaangevende wetenschapper een lezing verzorgen over de oorzaken van psychiatrische stoornissen.

We hopen jullie in grote getalen bij de lezing aanwezig te zien. Het is erg bijzonder dat prof. dr. Kahn heeft toegezegd een lezing voor Brainwave te geven aangezien hij een uitzonderlijk druk schema heeft. Mis deze kans dus niet!

Datum: 19 april
Tijd: 17:00 tot 18:00 uur
Locatie: Marinus Ruppertgebouw, zaal paars
Kosten: €2 voor Brainwave-leden, €3 voor niet-leden

Meld je aan via: http://goo.gl/forms/Ofx6CNC4fSRelated Post

Leave A Comment