by Brainwave

Het is weer zover: we gaan naar de hersensnijzaal van het UMC Utrecht!

Dit wordt de tweede en tevens laatste (!) excursie naar de snijzaal van dit academisch jaar dus wees er snel bij als je een plekje wilt bemachtigen. De excursie zal worden begeleid door dr. T.A.P. Roeling. We krijgen van hem uitgebreid uitleg over verschillende hersengebieden, medicatie en wat er gebeurt met de hersenen bij bijv. neurodegeneratieve stoornissen. We zullen daarbij verschillende hersenpreparaten te zien krijgen en van dichtbij mogen bekijken en vasthouden.

De excursie wordt opgedeeld in twee groepen:

Groep 1: van 13:00 tot 14:00 uur op donderdag 18 februari
Groep 2: van 14:00 tot 15:00 uur op donderdag 18 februari (deze is in principe gereserveerd voor de masterstudenten vanuit de cursus ‘Academic Professional’)

De kosten voor deelname aan de excursie zullen €5 zijn. De inschrijving zal a.s. maandag 8 februari om 12:00 uur worden opengesteld via een inschrijflink die we naar onze leden via de mail zullen sturen. Er zijn in totaal 20 plekken beschikbaar verdeeld over de twee groepen. Wie het eerst komt, die het eerst maalt dus wees er snel bij!

Vorig jaar en tijdens de vorige editie dit jaar was deze excursie een groot succes en erg snel vol dus zorg dat je de 8e klaar zit om jezelf van een plekje te verzekeren.

Tot de 18e,

Het Brainwave bestuurRelated Post

Leave A Comment