by Brainwave

Op 25 april organiseert USNW Brainwave al weer de vierde lezing van dit jaar! Dr. Sylco Hoppenbrouwers komt vertellen over psychopathie: Wat is het? Welke ideeën zijn erover en is het te behandelen? Sylco Hoppenbrouwers heeft tijdens zijn promotie vier jaar onderzoek gedaan naar hersenafwijkingen bij psychopathische criminelen. Om de leefwereld van forensische patiënten beter te leren kennen heeft hij hierna anderhalf jaar in een tbs-instelling gewerkt als clinicus en onderzoeker. Hier heeft hij een onderzoekslijn naar het cognitieve profiel van psychopathische criminelen opgezet, welke hij als postdoctoraal onderzoeker aan de Vrije Universiteit Amsterdam verder heeft ontwikkeld. Sinds september 2016 is hij als Universitair Docent Klinische Psychologie verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar hij onder andere betrokken is bij de mastervakken Neuropsychologie en Forensische Psychologie.

De lezing zal ongeveer een uurtje duren, na afloop is er ook een borrel, dus schrijf je snel in!

PS: Mocht je nog twijfelen over een bestuursjaar: Tijdens de borrel zijn wij ook beschikbaar om al je vragen te beantwoorden. Hopelijk tot dan!

Datum: dinsdag 25 april
Tijd: 19.30 – 21.00
Prijs: € 3,- niet-leden/ € 2,- leden
Locatie: Ruppert (precieze zaal wordt later nog bekend gemaakt)

Aanmelden kan via onderstaande link:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScueuAX_jlF8ZI_ms_GiYwje25hPQ-rjdfJ_XcUR1THSsMy2A/viewform?c=0&w=1

Kosten: €2 voor Brainwave-leden / €3 voor niet-leden (Overmaken naar rekeningnummer NL56INGB0007538628 tnv USNW Brainwave).
N.B. Studenten van de master Neuropsychologie die deze activiteit voor de cursus Academic Professional willen gebruiken, dienen zich aan te melden via de link op blackboardLeave A Comment